06 Listopad 2023

CNC baner plm-v-technologii webPředvedeme vám, jak spojením PLM, technologie, CNC programátorů a následnou výrobou, získáte velké množství benefitů. Ukážeme vám PLM TEAMCENTER s integrací NX a propojením do výroby Shop Floor Connect.

Čas konání: Čt, 9. 11. 2023 | 10:00 - 11:00 hod.
Místo konání: Webinář
Pořadatel: AXIOM TECH s.r.o.

Ve většině případů slýcháme pojem PLM, neboli správa životního cyklu výrobku, ve spojení s konstrukcí a vývojem. My vám ale předvedeme, jak spojením PLM, technologie, CNC programátorů a následnou výrobou, získáte velké množství benefitů.

Ukážeme vám PLM TEAMCENTER s integrací NX a propojením do výroby Shop Floor Connect.

Jedním z nejčastějších témat dneška je digitalizace průmyslu a právě naše dva webináře vám ukážou, kde se dnes pohybujeme v rámci kompletní digitalizace přípravy výroby a propojení s výrobou na CNC strojích.

Vzhledem ke komplexnosti tzv. digitálního vlákna jsme se proto rozhodli téma rozdělit do dvou webinářů. Na téma se podíváme z pohledu technologů a dále z pohledu programátorů a výroby.

Na webináři se dozvíte
Jak může programátorovi usnadnit práci integrace CAM do PLM
Jak můžete snížit náklady na CNC obrábění tím, že důsledně pracujete s nářadím a používáte detailní správu zdrojů.
Jak kompletně pokrýt řetězec předání datového balíku operátorům na konkrétní stroj se všemi podklady co může potřebovat
Jaká práce vám odpadne oproti používání zastaralého File system přístupu při ukládání a archivaci NC dat a celých balíků

Druhý díl je určen NC programátorům a těm, kteří ve firmách řeší jak bezpečně a jednoznačně dodat na CNC stroj celý datový balík s možností následné jednoduché archivace. Dále ukážeme také jak se dá manažersky nahlížet na data z pohledu průběhu zakázky a řízení projektu.

Webinář je bezplatný pro všechny registrované účastníky.