01 Červen 2018

hms 1Společnost HMS Industrial Networks dnes oznámila, že uvádí na trh verzi 4G LTE (Evropa, Severní Amerika) své oceňované komunikační brány pro vzdálený přístup eWON Cosy. To umožňuje uživatelům na dálku přistupovat ke strojům, řešit jejich problémy, programovat je, monitorovat a řídit.

Spolehlivější spojení
Router eWON Cosy 4G lze připojit nejen k nejnovějším sítím LTE (Long-Term Evolution), ale automaticky se připojí také k mobilním sítím dřívějších generací. Jestliže je síť 4G nestabilní, zahlcená nebo nedostupná, připojení se automaticky přepne na 3G (HSPA/WCDMA). Jinými slovy, je zaručena kontinuita připojení bez ohledu na to, v jakém stavu je mobilní síť.

Rychlejší komunikace
Připojení k síti 4G je výhodné také z hlediska latence: nabízí lepší interakci a kompatibilitu s nejnovějším vybavením instalovaným operátory mobilních sítí (MNO – Mobile Network Operators). Navíc poskytuje také lepší pokrytí sítě v závislosti na instalacích MNO. Routery eWON Cosy 4G se dodávají ve dvou variantách, aby byla zaručena široká kompatibilita se sítěmi největších MNO v Evropě, na Blízkém východě, v Africe a v Severní Americe.

Pro dálkový přístup a připojení průmyslových řídicích systémů ke cloudovým službám Talk2M se vyžaduje jen karta SIM s datovým tarifem.

www.ewon.biz